Stayfashion.se

Om Stayfashion.se

Stayfashion.se grundades för att kunna göra det lättare för modemedvetna killar och tjejer som samlas på en plats för att kunna inspireras och träffas för att snacka mode. Tjänsten som Stayfashion erbjuder gör att du enkelt kan göra din shopping mycket roligare genom att skapa egna outfits, följa andra person och designer. Du kan även kommentera, gilla andras produkter och outfits. Välkommen in till modevärlden!

Iden bakom Stayfashion

Iden med Stayfashion är att man ska kunna samlas och prata med andra personer med samma intresse. Att vi skapat en nätbutik tillsammans med ett community gör det hela mycket roligare. Varför ? –Jo för att du kan hitta din stil och inspiration på sidan, och du kan skapa din lista med favoritprodukter samt egna outfits. Du kanske skapar en egen trend med din senaste outfit.

Målsättning

Våran målsättning är att vi ska vara de självklara valet när du vill ha inspiration och råd när du ska shoppa kläder. Att vi ska skapa ett stort community där alla som älskar mode samlas för att shoppa, prata och ha roligt.

Hur det fungerar

Vi har skapat en nätbutik tillsammans med ett community för att din upplevelse ska vara så rolig som möjligt. Att kunna skapa egna stilar, inspireras av andra personer, följa personer och bli följ gör det hela mer roligt och dessutom kan du kommentera och gilla andras produkter. Vi samarbetar med flera olika e-handelsbutiker såsom Nelly,Zalando, Kimarco bara för att nämna några, som dessutom ger dig ett stort utbud av te x kläder, accessoarer och skor.